Ervaringen bij Yvonne

Ervaringen

Individuele trajecten

Blijmoedig – de betekenis is opgewekt en zonder tegenzin en zo gingen we met frisse moed en een enthousiast kind naar ‘juf’ Yvonne!

Dat ‘juf’ Yvonne zelf moeder is, merk je goed in de omgang: zorgzaam en lief. Reef kwam voor haar en zo ging Yvonne er ook mee om – geen betutteling gewoon “Hoi Reef, ga je met me mee?” … “Doei mam!”.

We zagen hem langzaam steviger in zijn schoenen gaan staan, opkomen voor zichzelf, opener worden naar de buitenwereld en daar hoort lekker slapen ook bij.

P, R en M, Haarlem

Gezinstraject

Praten was voor ons niet de juiste weg, daarom kwamen we bij Yvonne terecht.

Yvonne neemt alle tijd, maakt goed contact, bereid de sessie zorgvuldig voor met mooie materialen. Ze heeft een rustige en open uitstraling. Wij voelden ons gehoord en begrepen, ook als er niets werd gezegd of wij soms het antwoord op een vraag even niet wisten. Ze is ‘to the point’ en stelt vragen in plaats van dat ze adviezen geeft, durft samen te ‘onderzoeken’ en ziet jou als ouder als deskundige van je kind, wat de begeleiding gelijkwaardig maakt.

Van Yvonne kun je iets aannemen, niet omdat het moet, maar omdat je het zelf wilt.
D&J, Haarlem

Yvonne gaat echt het gesprek met je aan zonder op enige wijze ‘dwingend’ een advies te geven. Het draait om eye-openers, om de juiste vragen, om inzicht te creëren in zaken die je eigenlijk wel voelt maar niet kan benoemen, maar ook om de voorbeeldrol die je als ouder hebt.

R&S, Haarlem

Wat een rust, aandacht en tijd is er ingestoken. We hebben het traject met Yvonne als zeer prettig maar vooral ook nuttig ervaren.

Jeroen & Michelle, Haarlem